Om os

Om Glostrup Lokalhistoriske Arkiv

På Glostrup Lokalhistoriske Arkiv kan du ikke bare blive klogere på Glostrups historier. Du kan sikre, at vi også fremover kan gemme og fortælle alle de bedste, skæveste, skøreste og skønneste historier – er du i tvivl, om du har ‘noget’, så ring og tal med os eller aftal en tid til et besøg. Så er du sikker på, at vi har tid.

Vi formidler også alle de historier, vi finder eller får forærende: Vi formidler i udstillinger, i artikler, til alle mulige arrangementer, undervisning og foredrag.

Vi vil meget gerne have dine kommentarer og dine historier – mange steder på siden, kan der kommenteres direkte. Vi vil fortælle levende historier og være en del af Glostrups kulturliv og historiefortælling.

 

Medarbejdere

På arkivet kan du møde de faste medarbejdere:

      Camilla Lynggaard Boysen                 

Camilla Lynggaard Boysen                    Stine Berndt                                                                    Arkivleder                                     Arkivar

 

Frivillige

Der er tilknyttet en gruppe dedikerede frivillige til arkivet. De gør en rigtig stor indsats for især digitaliseringen af samlingen med scanning og klargøring af registreringerne til mini-arkibas. Stor tak for det.

Har du lyst til at være frivillig på Lokalhistorisk Arkiv, så se mere her: Frivillig på Arkivet  – og kontakt os gerne på 4346 8590 eller lokalhistorisk@glostrup.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Steder i Glostrup Efterlysninger

Print Friendly