Om siden

GlostrupHistorie.dk

GlostrupHistbyvåbenorie.dk er Glostrup Lokalhistoriske Arkivs hjemmeside. Den skal være et sted, hvor man kan søge viden om Glostrups historie og om arkivets mange arrangementer. Dertil kan man her tilmelde sig vores nyhedsbrev, der indtil videre afløser det tidligere trykte blad “Nyt fra Arkivet”. Det er altså en dynamisk hjemmeside, hvor indholdet løbende udvides, og hvor man på sigt vil få adgang til en del af Arkivets digitaliserede arkivalier. Den nye hjemmeside skal afspejle, at Glostrup Lokalhistoriske Arkiv lægger stor vægt på at være en aktiv del af Glostrups historie, kultur og hverdag.

Hjemmesiden er kun blevet mulig for os på grund af stor opbakning og økonomisk støtte fra Glostrup Kommunes Kulturudvalg.

 

Oplever du problemer?

GlostrupHistorie.dk er optimeret til at virke i alle nyere browsere: Mozilla Firefox, Opera, Chrome og de nyeste udgaver af Internet Explorer.

Bruger du en ældre version af Explorer, kan der opstå problemer med at vise store billeder – det kan løses ved at opdatere til en ny version af Internet Explorer eller bruge en anden browser.

I Safari kan der være problemer med at dele på facebook og med at åbne kalender-begivenheder. Se kalenderen for de enkelte dage, for at se hele beskrivelsen af begivenheden.

Siden er ligeledes optimeret til at kunne ses på android smartphones ipad/iphone og  andre tablets.

Oplever du problemer, hører vi meget gerne fra dig.

 

 

Print Friendly