GlostrupSamlingen

Foreningen Glostrup-Samlingen har siden 2010 indsamlet historiske genstande fra Glostrup. I efteråret 2015 valgte foreningen at blive nedlagt, og har overdraget de mange genstande til Lokalhistorisk Arkiv.

Hvad sker der?

Indtil videre står de fleste af tingene på Arkivets nye fjernmagasin. Samlingen indgår nu i Arkivets samling, og vil løbende blive registreret med hjælp fra Glostrup-samlingens registreringsteam, som nu hjælper Arkivet som frivillige.

Kan man stadig se sagerne?

Ja, men på en anden måde. Samlingen vil på sammen måde som Arkivets øvrige samling indgå i de udstillinger, som fremover vil kunne findes i bl.a. Byhistorisk Hus.

Kunne du tænke dig at arbejde frivillig med Glostrups historie??

Mange af de aktive medlemmer i Glostrup-Samlingen er som nævnt fortsat som frivillige på Lokalhistorisk Arkiv. Her arbejder de blandt andet med registrering af de mange genstande. Glostrup-Samlingens frivillige arbejder med den fortsatte registrering af genstandene og med at opstøve nye sager. Der er mange opgaver – vi glæder os til at høre fra DIG.

Spørgsmål

Har du spørgsmål om det videre forløb eller andet vedr. Glostrup-Samlingen eller kunne du tænke dig at blive frivillig,  så kontakt arkivleder Camilla Lynggaard Boysen på tlf: 43 46 85 90 eller camilla.boysen@glostrup.dk

 

Hvis du vil vide mere Steder i GLostrup

 

Print Friendly